0Varor

Du har inga produkter i din varukorg.

    
        

HÄRLIGT NATURGODIS

        

Vi har förhöjt smaken på våra naturliga nötter genom att tillsätta en rad exotiska ingredienser. Speciellt framtagna, luxuösa smaker bara för dig. Vi tycker att nötter är fantastiska precis som de är, men de smakar också supergott ihop med den finaste svenska chokladen! Vänta inte med att utforska vårt breda sortiment av naturgodis, från kolamandel till yoghurtdragerade cashewnötter och himmelskt goda chokladdragerade nötter och torkade frukter. Vårt naturgodis är en blandning av de finaste ingredienserna i Sverige och tar våra nötter och frukter till nya höjder. Säljs i speciella återförslutningsbara påsar som bevarar färskheten och håller den avslagna smaken borta!

    

Product was successfully added to your shopping cart.

Naturgodis

Fallande ordning

   

Artiklar 1 till 15 av totalt 21

 1. 1
 2. 2
 1. Delicious Dates

  Ekologiska, helt naturliga dadlar av sorten Deglet Nour. Dadlar är både saftiga och energirika men snåla på fett. Våra Delicious Dates gör skäl för sitt namn - en dekadent smak som du kan njuta av utan att få skuldkänslor. Sweet! Våra ekologiska dadlar håller högsta kvalitet och är sorterade och paketerade för hand i Sverige. Produkterna förpackas i tätt förslutna påsar som bevarar produkternas smak, kvalitet och hållbarhet.

  Från 58,04 kr

 2. It's an Occasion Chocolate Liquorice

  Lyxig lakrits doppad i mjölkchoklad. It's an Occasion Chocolate Liquorice görs med vår bästa mörka lakrits som drageras generöst med dekadent och söt mjölkchoklad. Låt de bittra och söta smakerna mötas i skön förening och njut av ett helt unikt snacks. Perfekt för speciella tillfällen och konsumenter som vill unna sig något extra. Våra ingredienser är av högsta kvalitet och paketeras för hand i Sverige. Vår choklad är tillverkad i Sverige och håller samma höga kvalitet som du kan förvänta dig av alla produkter från This Is Nuts.

  Från 66,96 kr

 3. Triple Chocolate Hazelnuts

  Hasselnötter med trippelchoklad. I vår Triple Chocolate Hazelnuts blandas mörk, vit och ljus choklad i en ljuvlig smakupplevelse. Knapriga hasselnötter som doppats i rikliga mängder choklad. Ett syndigt gott snacks för de som älskar sött. Och med tre sorters choklad blir det naturligtvis tre gånger så gott! Inte undra på att våra kunder älskar våra hasselnötter med trippelchoklad. Våra nötter och ingredienser är av hög kvalitet och våra nötter är noggrant utvalda. Alla produkter paketeras för hand i Sverige. Vår choklad är tillverkad i Sverige och håller samma höga kvalitet som du kan förvänta dig av alla produkter från This Is Nuts.

  Från 75,89 kr

 4. Perfect Cinnamon Almonds

  Hela, delikata och kryddiga kanelmandlar. Pröva vår Perfect Cinnamon Almonds för en helt unik och het smakupplevelse. Mäktig mandel möter rikliga mängder kryddig kanel. Ett originalrecept från This Is Nuts som vi är riktigt stolta över! Våra nötter och ingredienser är av hög kvalitet, nötterna är noggrant utvalda och alla produkter paketeras för hand i Sverige. Vår kanel håller samma höga kvalitet som du kan förvänta dig av alla produkter från This Is Nuts.

  Från 75,89 kr

 5. Tira Miss-You Almonds

  Lyxiga mandlar med smak av espresso och amaretto. Vår Tira Miss-You Almonds är dragerade i mäktig mjölkchoklad och vit choklad, med lätta övertoner av amaretto, grädde, malda espressobönor och vaniljstång. Ett extravagant och unikt snacks som dina kunder aldrig kan få nog av. Våra nötter och ingredienser är av högsta kvalitet, nötterna är alltid noggrant utvalda, och allt är paketerat för hand i Sverige. Våra kryddor håller samma höga kvalitet som du kan förvänta dig av alla produkter från This Is Nuts.

  Från 75,89 kr

 6. Caressing Cardamom Almonds

  Hela mandlar som smekts av kardemumma. Pröva vår unika Caressing Cardamom Almonds för en smakupplevelse utöver det vanliga. Varsamt rostade mandlar som smekts av av rikliga mängder vit choklad och kardemumma. Låt dina kunders smaklökar omfamnas av vår sinnliga kardemummamandel. Våra nötter och ingredienser är av högsta kvalitet, nötterna är alltid noggrant utvalda, och allt är paketerat för hand i Sverige. Vår kardemumma håller samma höga kvalitet som du kan förvänta dig av alla produkter från This Is Nuts.

  Från 75,89 kr

 7. Dark & Salty Almonds

  Högkvalitativa brasilianska mandlar med lyxig mörk choklad och havssalt. Tillfredsställ dina kunders mörkaste begär med vår salta chokladmandel. De kommer inte att kunna motstå våra krapriga mandlar som dragerats i mäktig, mörk choklad och strösslats generöst med havssalt. Var beredd på mörk, saltig extas. Våra mandlar är av högsta kvalitet, nötterna är alltid noggrant utvalda och allt är paketerat för hand i Sverige. Våra andra ingredienser håller samma höga kvalitet som du kan förvänta dig av alla produkter från This Is Nuts.

  Från 75,89 kr

 8. Addictive Yogurt Almonds

  Hela mandlar som doppats och rullats i yoghurt. Våra Addictive Yogurt Almonds är dragerade i krämig, luxuös vaniljyoghurt. Och de gör skäl för sitt namn. När man väl har börjat äta är det nämligen svårt att sluta! Våra mandlar är av högsta kvalitet och alltid noggrant utvalda. Allt är paketerat för hand i Sverige. Vår yoghurt är tillverkad i Sverige och håller samma höga kvalitet som du kan förvänta dig av alla produkter från This Is Nuts.

  Från 75,89 kr

 9. Got Guts Tiger Nuts

  Våra förfäder var tokiga i tigernötter och det är vi också! Tigernötter (Cyperus esculentus), som ibland kallas för jordmandel eller chufa, är egentligen inte några nötter alls utan rotknölar med fyllig och lite söt smak. Tigernöten är en av de äldsta odlade växterna och åts redan på stenåldern. Idag håller den på att göra comeback som nyttosnacks – och det är den väl värd! En näve tigernötter är en perfekt mellis för både vuxna och barn och är lätt att ta med sig på utflykten, till jobbet eller till gymmet. - Nötfria - Glutenfria - Rika på fibrer - Källa till magnesium, fosfor, kalium, järn, zink och E-vitamin Våra Got Guts Tiger Nuts odlas i soliga Västafrika och skalas och rostas sedan med en speciell teknik för att smaken på nötens inre kärna ska komma till sin fulla rätt. Tigernöten har en bred näringsprofil och är packad med många livsnödvändiga vitaminer och mineraler som magnesium, kalium, järn och zink, och innehåller mera fibrer än havregryn. Förpackningen är återförslutningsbar för att hålla innehållet färskt. Alla produkter håller högsta kvalitet och är sorterade och packade i Sverige.

  Från 84,82 kr

 10. Heavenly Caramel Almonds

  Mandel, mjölkchoklad och gudomlig vaniljsmak i en och samma påse. Vår finaste mandel doppad i söt kola, mäktig choklad och utsökt vanilj. Pröva Heavenly Carmel Almonds för en rent himmelsk upplevelse! Våra nötter och ingredienser är noggrant utvalda, av högsta kvalitet och paketeras för hand i Sverige. Vår choklad och kola är producerad i Sverige och håller samma höga kvalitet som du kan förvänta dig av alla produkter från This Is Nuts.

  Från 75,89 kr

 11. Wake Me Up Hazelnuts

  Chokladöverdragna hasselnötter med smak av espresso. Dina kunder kommer att älska våra exklusiva Wake Me Up Hazelnuts - en delikat blandning av choklad, kaffe och hasselnötssmaker. Våra nötter och ingredienser är noggrant utvalda, av högsta kvalitet och paketeras för hand i Sverige. Vår choklad tillverkas i Sverige och håller samma höga kvalitet som du kan förvänta dig av alla produkter från This Is Nuts.

  Från 75,89 kr

 12. Chocolate & Rum Raisins

  Saftiga och söta romrussin i mörk och ljus choklad. Våra delikata russin fylls med mäktiga romaromer och doppas sedan i svensk choklad av högsta kvalitet. Se till att tillfredsställa dina kunders sinnliga begär med våra chokladdragerade romrussin. Vår frukt och våra ingredienser är av högsta kvalitet och paketeras för hand i Sverige. Vår choklad är tillverkad i Sverige och håller samma höga kvalitet som du kan förvänta dig av alla produkter från This Is Nuts.

  Från 66,96 kr

 13. Delicate & Juicy Mulberries

  Ekologiska mullbär av högsta kvalitet. Som namnet antyder är våra Delicate & Juicy Mulberries naturligt söta och saftiga. Mullbär är fulla med vitaminer, mineraler och andra nyttigheter. Dessutom är de ekologiska - bra för både konsumenter och miljö! Alla produkter sorteras och packas i Sverige. Produkterna förpackas i tätt förslutna påsar som bevarar produkternas smak, kvalitet och hållbarhet. Våra ekologiska mullbär är av högsta kvalitet och packade för hand i Sverige.

  Från 88,39 kr 44,19 kr

 14. Delicious & Sweet Apricots

  Saftiga, ekologiska aprikoser från Turkiet. Våra soltorkade aprikoser är söta, fettfria och fulla av energi och nyttigt A-vitamin! Endast det bästa är gott nog för våra kunder. Alla produkter sorteras och packas i Sverige. Produkterna förpackas i tätt förslutna påsar som bevarar produkternas smak, kvalitet och hållbarhet. Våra ekologiska aprikoser är noggrant utvalda och av högsta kvalitet.
 15. Crazy for Cranberries

  Våra ekologiska tranbär doppas i äppeljuice för att framkalla en riktigt saftig och söt smaksensation. Endast de bästa och mest mogna bären är goda nog för vår Crazy for Cranberries. Det perfekta snackset för kunder som vill bota sötsuget på ett naturligt och nyttigt sätt. Alla produkter sorteras och packas i Sverige. Produkterna förpackas i tätt förslutna påsar som bevarar produkternas smak, kvalitet och hållbarhet. Våra ekologiska tranbär håller högsta kvalitet och är paketerade för hand i Sverige.

  Från 58,04 kr 29,02 kr

Loading ...Load More ...
Fallande ordning

   

Artiklar 1 till 15 av totalt 21

 1. 1
 2. 2