0Varor

Du har inga produkter i din varukorg.

    
        

NÖTLÅDAN

        

Eftersom vi på This Is Nuts brinner för att hjälpa människor att leva ett hälsosammare, njutningsfullt liv erbjuder vi nu abonnemang på företagslådor med våra naturliga och lyxiga snacks. Välj mellan två olika storlekar eller en helt ekologisk låda. Lådan kan levereras varannan vecka eller en gång i månaden, allt efter behov. Ät bättre, lev bättre!

    

Product was successfully added to your shopping cart.

Nötlådan

Fallande ordning

   

3 artiklar

 1. Tasty Tease

  Tasty Tease är en läcker blandning av våra mest populära nötter och torkade frukter och bär. Njut av krämiga hasselnötter, knapriga valnötter, rostade pistagenötter och perfekt saltade cashewnötter. Låt sedan det salta brytas mot våra söta, soltorkade aprikoser och saftiga tranbär. Alla produkter är fria från tillsatser och helt eller delvis ekologiska. För att vi ska kunna ge er så färska produkter som möjligt kan innehållet variera något beroende på säsong och tillgänglighet. En lagom låda för det litet mindre företaget. Tasty Tease kan också fås med enbart nötter. Frakt tillkommer.
 2. Complete Satisfaction

  Med Complete Satisfaction får du allt som ingår i Tasty Tease, plus våra macadamianötter som rostats gyllengula för att locka fram en djupare, fylligare smak, och en extra påse av vår rostade och saltade nötmix. Frossa i nyttiga nötter, knapriga frön och soltorkad frukt av högsta kvalitet. Alla produkter är fria från tillsatser och många är dessutom helt eller delvis ekologiska. För att vi ska kunna ge er så färska produkter som möjligt kan innehållet variera något beroende på säsong och tillgänglighet. Complete Satisfaction kan också fås med enbart nötter. Ett utmärkt alternativ för det lite större företaget. Frakt tillkommer.
  1 062,88 kr
 3. Organic Pleasure

  Organic Pleasure är lådan för företag som vill erbjuda sunda snacks och samtidigt stärka sin miljöprofil. Här minglar våra helt obehandlade cashewnötter, pekannötter och mandlar med soltorkad physalis, saftiga tranbär och supernyttiga gojibär. Allt är naturligtvis 100% ekologiskt. Schysst för både hälsan och miljön! För att vi ska kunna ge er så färska produkter som möjligt kan innehållet variera något beroende på säsong och tillgänglighet. Frakt tillkommer.
  1 006,88 kr
Loading ...Load More ...
Fallande ordning

   

3 artiklar