0Varor

Du har inga produkter i din varukorg.

    
        

GODA NÖTTER

        

På This Is Nuts är vi kända för att vi säljer högkvalitativa och smart förpackade nötter och frukter, samt erbjuder snabb frakt inom EU. Vårt sortiment innehåller de mest populära nötterna på marknaden, och alltifrån pistagenötter till macadamianötter är noggrant utvalda och paketeras för hand/rostas i Sverige. Våra produkter packas med mycket kärlek och omsorg i en oklanderlig miljö. I vårt sortiment finns minipåsar på 40g-60g som innehåller nötter och kundernas favoritblandningar. Vi säljer även återförslutningsbara påsar på 300g-550g med nötter och torkad frukt, klara för butikshyllan. Vi har precis vad ni behöver.

    

Product was successfully added to your shopping cart.

Nötter

Fallande ordning

   

Artiklar 1 till 15 av totalt 26

 1. 1
 2. 2
 1. Viking Berries & Nuts - 60g

  De godaste nötterna och bären blandade i en kompakt förpackning. Vår Viking Berries & Nuts är en salt och syrlig mix med nordiska undertoner. Mäktiga svarta vinbär, saftiga tranbär och syrliga lingon blandas med varsamt torrostade cashewnötter och lätt saltade mandlar. En kraftfull blandning som vi tycker speglar bärens nordiska rötter. Dessutom i en smidig förpackning som är perfekt för träningen, korta utflykter och kunder som alltid är på språng. Våra nötter och frukter är noggrant utvalda och av högsta kvalitet. Rostade och paketerade för hand i Sverige.

  Vikt: 60g

  31,25 kr
 2. Precious Coconut

  Våra ekologiska kokoschips rostas tills de blir lätt gyllenbruna och oemotståndligt knapriga. Vår Precious Coconut är helt naturlig och så nyttig att våra kunder kan äta den utan dåligt samvete! Ett perfekt hälsogodis, med andra ord. Alla produkter sorteras och packas i Sverige. Produkterna förpackas i tätt förslutna påsar som bevarar produkternas smak, kvalitet och hållbarhet. Våra ekologiska kokoschips håller högsta kvalitet och är paketerade för hand i Sverige.

  Från 42,86 kr

 3. Wonderful Walnuts

  Hela, ekologiska valnötter. Njut av våra oemotståndligt knapriga och hälsosamma valnötter, packade med protein och essentiella vitaminer. Ett perfekt nyttogodis som dina kunder kan unna sig varje dag. Produkterna förpackas i tätt förslutna påsar som bevarar produkternas smak, kvalitet och hållbarhet. Våra ekologiska valnötter är noggrant utvalda, av högsta kvalitet och packade för hand i Sverige.

  Från 60,71 kr

 4. Uncannily Good Pecans

  Nyttiga, goda och 100% ekologiska pekanhalvor. Pekannöten är både smörig och knaprig - dessutom supernyttig. Vi kan lova att våra ekologiska pekanhalvor är så goda att de smälter i munnen! Våra nötter är noggrant utvalda, av högsta kvalitet och paketeras för hand i Sverige.

  Från 174,11 kr

 5. Honest to Goodness Peanuts

  Hela, 100% ekologiska jordnötter. Gyllengula ekologiska jordnötter som inte har några tillsatser eller konserveringsämnen. Det betyder att våra jordnötter är bra för både hälsan och miljön. Naturlig njutning utan dåligt samvete. Våra nötter är noggrant utvalda, av högsta kvalitet och paketeras för hand i Sverige.
 6. Roasted & Salted The Ultimate Mix

  Salt och rostad nötmix. Hasselnötter + macadmianötter + pistagenötter + cashewnötter + mandel = sant. Varsamt rostade och generöst saltade cashewnötter, mörka mandlar, krispiga pistagenötter och krämiga macadamianötter. Fyra delikata kundfavoriter i en och samma påse - det kallar vi The Ultimate Mix! Våra nötter är av högsta kvalitet och alltid noggrant utvalda. Rostade och producerade i Sverige.

  Från 112,50 kr 58,93 kr

 7. Totally Virgin Nut Mix Natural

  Jungfrunötter - helt naturligt. Naturlig nötmix med krämiga cashewnötter, exotiska paranötter, knapriga valnötter, mäktiga hasselnötter och högkvalitativa mandlar. Alla nötterna är 100% naturliga, utan några artificiella aromämnen - precis som Moder Jord skapade dem. Ett gott snacks för den hälsomedvetna konsumenten. Våra nötter är av högsta kvalitet och alltid noggrant utvalda. Rostade och paketerade för hand i Sverige.

  Från 80,36 kr

 8. Big Boy Cashews

  Extra stora och goda cashewnötter som odlas i Afrika. Våra cashewnötter Big Boy kommer från en unik art som växer djupt inne i den afrikanska djungeln och blir större än normalt. Förutom att de blir extra stora, så är de extremt välsmakande. Med våra jättecashewnötter får dina kunder en gigantisk smakupplevelse. Våra nötter är av högsta kvalitet och alltid noggrant utvalda. Rostade och producerade i Sverige.

  Från 111,61 kr

 9. Healthy Frusion

  Saftiga, soltorkade och 100% ekologiska aprikoser. Healthy Frusion är en hälsosam blandning av några av Moder Jords allra nyttigaste och godaste nötter, frön och frukter. Saftiga aprikoser och russin i perfekt fusion med pumpafrön, mandel och rostade cashewnötter. Ett grymt frestande snacks! Våra nötter och ingredienser är av högsta kvalitet och alltid noggrant utvalda. Rostade och paketerade för hand i Sverige.
 10. This is Wasabi Cashew - 2kg x 3påsar

  This is Wasabi Cashew - 2kg x 3påsar
  206,70 kr
 11. Got Guts Tiger Nuts

  Våra förfäder var tokiga i tigernötter och det är vi också! Tigernötter (Cyperus esculentus), som ibland kallas för jordmandel eller chufa, är egentligen inte några nötter alls utan rotknölar med fyllig och lite söt smak. Tigernöten är en av de äldsta odlade växterna och åts redan på stenåldern. Idag håller den på att göra comeback som nyttosnacks – och det är den väl värd! En näve tigernötter är en perfekt mellis för både vuxna och barn och är lätt att ta med sig på utflykten, till jobbet eller till gymmet. - Nötfria - Glutenfria - Rika på fibrer - Källa till magnesium, fosfor, kalium, järn, zink och E-vitamin Våra Got Guts Tiger Nuts odlas i soliga Västafrika och skalas och rostas sedan med en speciell teknik för att smaken på nötens inre kärna ska komma till sin fulla rätt. Tigernöten har en bred näringsprofil och är packad med många livsnödvändiga vitaminer och mineraler som magnesium, kalium, järn och zink, och innehåller mera fibrer än havregryn. Förpackningen är återförslutningsbar för att hålla innehållet färskt. Alla produkter håller högsta kvalitet och är sorterade och packade i Sverige.

  Från 84,82 kr

 12. Delicious & Sweet Apricots

  Saftiga, ekologiska aprikoser från Turkiet. Våra soltorkade aprikoser är söta, fettfria och fulla av energi och nyttigt A-vitamin! Endast det bästa är gott nog för våra kunder. Alla produkter sorteras och packas i Sverige. Produkterna förpackas i tätt förslutna påsar som bevarar produkternas smak, kvalitet och hållbarhet. Våra ekologiska aprikoser är noggrant utvalda och av högsta kvalitet.
 13. Macadamian Madness Macadamia

  Hälsosamma, ekologiska macademianötter av högsta kvalitet. Våra macadamiahalvor är fulla av nyttiga fetter och viktiga mineraler och vitaminer. Våra kunder är besatta av våra macademianötter för att de är extremt krämiga och knapriga. Njut av vår Macadamian Madness. Alla produkter sorteras och packas i Sverige. Produkterna förpackas i tätt förslutna påsar som bevarar produkternas smak, kvalitet och hållbarhet. Våra macadamianötter håller högsta kvalitet och är paketerade för hand i Sverige.

  Från 88,39 kr

 14. Cashew Roasted & Salted - 40g

  Rostade och saltade cashewnötter i små, smidiga påsar. Pröva våra hela cashewnötter som rostats gyllenbruna för att locka fram en krämig, fyllig smak. Generöst saltade för att tillfredsställa alla dina kunders begär. Förpackade i praktiska påsar på 40g - perfekt för träningen och för kunder som har mycket omkring sig. Våra cashewnötter är noggrant utvalda, av högsta kvalitet och rostade för hand i Sverige. Alla produkter sorteras och packas i Sverige. Produkterna förpackas i tätt förslutna påsar som bevarar produkternas smak, kvalitet och hållbarhet.

  Vikt: 40g

  22,32 kr
 15. Courageous Cashews - 40g

  Lättsaltade, 100 % naturliga cashewnötter i små påsar. Cashewnötter är fulla av nyttigheter. Våra Courageous Cashews är hela, lättsaltade och modigt goda, om vi får säga det själva. Förpackade i små smidiga påsar som är precis lagom stora för ett snacks. Våra nötter och ingredienser är noggrant utvalda och av högsta kvalitet. Rostade och producerade i Sverige.

  Vikt: 40g

  22,32 kr
Loading ...Load More ...
Fallande ordning

   

Artiklar 1 till 15 av totalt 26

 1. 1
 2. 2